-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)

به گزارش روابط عمومی مرکز، نشست سهجانبه بررسی مسائل خلیج گرگان و تالاب میانکاله به میزبانی سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران به ریاست دکتر کریمپور رئیس این سازمان برگزار شد.
دکتر پاکذات رئیس مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری به همراه معاونین و مدیران مرتبط با بحث تالابها در سفر یکروزه به استان مازندران ضمن بازدید از این سازمان در نشست بررسی و هماندیشی مسائل خلیج گرگان و تالاب میانکاله شرکت نمودند.
در ابتدای این نشست مهندس محمدرضا کنعانی سرپرست سازمان محیطزیست استان مازندران از آخرین وضعیت زیستمحیطی این تالاب گزارش مبسوطی را ارائه نمودند.
وی ضمن بر شمردن دلایل و موانع احیای تالاب به ارائه راهحل در این خصوص پرداخت.
در ادامه دکتر عبدالرضا کریمپور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران به عنوان میزبان این نشست، گفت: باید با دقت و سرعت بالا با استفاده از همه ظرفیتهای علمی کشور تلاشهای خود را در راستای ترسیم دقیق آینده این تالاب صورتبندی نماییم.
وی ادامه داد استفاده از ظرفیتهای علمی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری این فرصت را فراهم میکند که در عین نگاه مستقل و کارشناسی توجه ملی را به این موضوع مهم معطوف نماید.
این مقام مسئول افزود: ما باید برای بقا و نجاتبخشی این تالاب تمام توان خود را معطوف احیا و استواری این تالاب معطوف کنیم.
دکتر کریم پور به استقلال مطالعه در مرکز پژوهشها در خصوص این تالاب تأکید کرد و گفت: قطعاً تمام ظرفیتهای علمی داخل استانی را نیز در این فرامطالعه باید به کار گرفته شود و این مهم باید با حفظ استقلال نظری و علمی صورت گیرد.
در ادامه این نشست سید مهدی پاکذات رئیس مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری ضمن اشاره به فعالیتهای علمی این مرکز پژوهشی گفت: دانش و پژوهش میبایست در خدمت احیای تالاب میانکاله قرار گیرد و بر این عزم هستیم تا از کلیه ظرفیتهای علمی موجود در راستای کمک به حل مسئله و تصریح در فرایند تصمیمسازی در خصوص احیای تالاب میانکاله بهرهمند شویم.
در پایان این نشست مدیران گروههای پژوهشی مرکز پژوهش ضمن بررسی اسناد ارائه شده، سؤالات و نظرات خود را در این خصوص مطرح نمودند. سپس جمع حاضر به میزبانی سازمان محیطزیست، ضمن بررسی میدانی تالاب میانکاله، راه کارها و موانع مطالعاتی موجود را به صورت میدانی مورد بررسی قرار دادند.